Čas prípravy: 10 minút
Počet porcií: 1
Kalorická hodnota: 480 kcal
INGREDIENCIE
- (140 g) tuniaka (vo vlastnej šťave)
- 2 PL (12 g) vlašských orechov
- 1/4 uhorky
- 1/2 pohára (75 g) hrozna
- 1/2 pohára (120 g) gréckeho jogurtu alebo bieleho jogurtu
- 1 PL (15 g) horčice
POSTUP
- Zmiešajte jogurt a horčicu v jednej spoločnej miske.
- Prerežte hrozno na polovicu, nakrájajte uhorky a orechy na veľké kúsky a pridajte do misky.
- Vylejte šťavu z tuniaka, pridajte ho do misky a pomiešajte.
Výživové zloženie pre 1 porciu:
480 kalórií, 38.7 g bielkovín, 26.1 g sacharidov a 25.8 g tukov.
Tento recept a ďalších takmer 400 receptov nájdete v Kaki online kuchárke.