Čas prípravy: 10 minút

Počet porcií: 1

Kalorická hodnota: 385 kcal

INGREDIENCIE


  • (140 g) tuniaka vo vlastnej šťave
  • 1/2 avokáda (65 g)
  • 5 kusov čiernych olív
  • 1/4 červenej cibuľe
  • 1/4 papriky
  • 5 kusov cherry paradajok
  • 1/4 uhorky

     

  • Dressing:

  • 1 ČL olivového oleja - odporúčam tento
  • 1 plátok citrónu
  • soľ - odporúčam túto a korenie podľa chuti

POSTUP


  1. Nakrájajte na jemno cibuľu a papriku. Prerežte na polovicu olivy a paradajky.
  2. Zmiešajte všetko spolu.
  3. Na vrch šalátu vytlačte šťavu z citrónu, pridajte olivový olej, soľ a korenie.

Výživové zloženie pre 1 porciu:

385 kalórií, 33.7 g bielkovín, 16.8 g sacharidov a 21.3 g tukov.

Tento recept a ďalších takmer 400 receptov nájdete v Kaki online kuchárke.

Tuniakový šalát s olivami a paradajkami
Oznámkujte tento článok 🙂

Páčil sa vám článok? Odporučte ho i svojim priateľom!
Tomáš je autor projektu Nutrition Experts, ktorého poslaním je učiť ľudí, ako získať vysnívanú postavu, zvýšiť svoju kondíciu, získať viac energie, odstrániť únavu a to vďaka správnym informáciám o výžive postavených na vedeckých základoch. Je autorom knihy Chudnutie na mieru, absolventom Univerzity Komenského FTVŠ v Bratislave (Mgr.) a Karlovej univerzity FTVS v Prahe (PhD.). Tomáš sa odborne zaoberá výživou, telesnou zdatnosťou, nadváhou a obezitou dospelých, prednáša a publikuje v odborných časopisoch na Slovensku i v zahraničí. So svojimi klientmi pracuje individuálnou formou prostredníctvom bežne dostupných potravín. Osobnými i online konzultáciami, jedálničkom na mieru i komplexnou osobnou starostlivosťou. Jeho klienti schudli jedlom už viac ako 1 000 kilogramov. Organizácia BPH - British Publishing House Ltd. ho v roku 2022 zaradila do encyklopédie významných osobností Slovenskej a Českej republiky.