Čas prípravy: 15 minút
Počet porcií: 1
Kalorická hodnota: 339 kcal
INGREDIENCIE
- (140 g) tuniaka (vo vlastnej šťave)
- 2/3 pohára (100 g) hrozna
- 1/4 pohára (60 g) gréckeho jogurtu
- 1 PL horčice
- 1 hrsť pažítky
- 1 hrsť špenátu
POSTUP
- Zmiešajte jogurt a horčicu v jednej spoločnej miske.
- Nakrájajte hrozno na polovicu a pridajte do misky.
- Otvorte tuniaka a pridajte ho do misky.
- Nasekajte alebo nakrájajte pažítku na malé kúsky a pridajte do misky.
- Zmiešajte a navrch pridajte špenát.
Výživové zloženie pre 1 porciu:
339 kalórií, 36.7 g bielkovín, 25.5 g sacharidov a 10.9 g tukov.
Tento recept a ďalších takmer 400 receptov nájdete v Kaki online kuchárke.